- Category ; Still wine
- Type of wine ; Red / Dry
- Varietal ; Nebbiolo (100%)
- Region ; Piedmont, Italy
- Appellation ; Barolo D.O.C.G.
- Producer ;
- Alcohol Percentage ; 14%
- Vintage ; 2007
- Production method ;
- Tasting note ;
- Serving suggestions ; Well-matched for the flavors of chicken, red meat, fish, lamb, pork, pastas, stews or well-aged cheeses.
- Serving temperature ; 10-13ºC
<日本語>
- 色・味わい ; 赤・辛中重口
- 品種 ; ネッビオーロ
- 生産国・地域 ; イタリア、ピエモンテ
- 生産者 ;
- アルコール ; 14%
- ワイン名(生産年) ; バローロ オルディネ ディ サンジュゼッペ (2007)
- テイスティング ;
- ワインと料理 ; パスタ、リゾット、ローストチキンなど。
- 飲み頃/温度 ; 10-13ºC